Vedligehold din knallert - den er det værd!

 
   
Det koster selvfølgelig lidt penge men giver mange fordele som et mere drift og trafiksikker køretøj og knallerten holder værdien bedre.  
   
Sikkerhed:  
Bremserne skal selvfølgelig fungere ordentligt, det er et forholdsvis overkommeligt arbejde som de fleste nok kan finde ud af.  
Lejer i hjul og forgaffel og bøsninger i vippearme skal også være tip top, de er alle med til give en god køreoplevelse og øget sikkerhed.  
   
Værdi:  
De 2 vigtigste ting at passe på ved en Ciao er stel og motor, motoren kan holde i mange år (ja næsten evigt), hvis man behandler den ordentligt.  
Det sker desværre indimellem at tanken ruster når knallerten har stået i flere år uden opsyn, derfor sørg for at tanken altid er fyldt op når den skal stå i længere tid.
Hul i tanken betyder for de fleste at man skal ud og finde et andet stel, men det er måske muligt at lappe den ved at svejse et nyt stykke blik i.
Ved mindre huller findes der diverse kemiske tank rep. sæt som Tank Cure eller Wagner Tankversiegelung, her er det er meget vigtigt at man følger producentens anvisninger 100%.
 
   
...fortsættes